Pesimistul vede partea goală a paharului, optimistul vede partea plină a paharului iar în timpul acesta când cei doi se ceartă cine, care, cum vede, imediat vine antreprenorul oportunist şi vinde paharul câştigând astfel scandalul. Concluzia: Oportunitatea înseamnă bani !

pagină

vineri, 19 septembrie 2014

Despre Eobot şi câştiguri în timp real (1)


EOBOT ŞI CÂŞTIGURI ÎN TIMP REAL

Învaţă să minezi monede digitale ( şi când dormi sau eşti la servici în viaţa reală, Eobot lucrează pentru tine ).

Ce este Eobot?
Eobot este un site automatizat prin care poţi face bani grămadă. Mai exact este un "roboţel" virtual care se ocupă de banii tăi în timp ce dormi.
Câţi bani pot face pe Eobot?
Pe Eobot poţi face bani nelimitat !!! De la 10 bani la sute de dolari / euro, chiar mii.
Unde îmi fac cont în Eobot?
Ca să intri în Eobot, dă click pe adresa următoare Eobot.com şi îţi faci cont. ( nu uita să activezi contul în maximum 24 de ore, altfel ţi se banează automat ).
Sunt începător, ce să fac?
Ca începător, te sfătuiesc să citeşti cu atenţie ceea ce am să scriu în rândurile de mai jos şi să pui în aplicare sfaturile pe care am să ţi le ofer. 
Se lucrează cu bani reali sau doar cu monede digitale?
Da, se lucrează cu ambele "surse de venit". Dacă eşti începător, nu îţi recomand să investeşti bani reali în Eobot până când nu începi să manevrezi şi să înţelegi bine sistemul deoarece este suficient să faci o mică greşeală şi să pierzi totul cât ai zice "peşte".
Mi-am făcut cont, dar nu minează, ce să fac?
Dacă contul tău arată ca în poza următoare, 
adică pe zero toate cifrele, urmează paşii de mai jos.
1. Intră în portofelul tău virtual de dogecoin şi asigură-te că ai cel puţin 20 de dogecoins.
2. Du-te la opţiunea " send "( lasă aşa momentan ).
3. Intră în Eobot unde scrie "Deposit", copiază adresa de Dogecoin pe care o ai în Eobot.
4. După ce ai copiat adresa de Dogecoin pe care o ai în Eobot intri în portofelul tău virtual în dogecoin şi unde scrie send îţi apare cam aşa ( asta dacă foloseşti dogechain.com):
. ;
la " Destination " lipeşti adresa ta de dogecoin din Eobot; la amount adică sumă scrii " 19 ", apoi apeşi pe " Send money " iar în cel mai scurt timp ţi se transferă banii din portofel în Eobot.
5. În momentul când dogecoinii au intrat în Eobot te duci frumos la opţiunea " Buy Cloud ".
6. După ce intri în " Buy Cloud " dă click pe " Buy using Cryptocurrency ".
7. Când ai intrat în pagina " Buy using Cryptocurrency ", îţi apare aşa:
.
8. În stânga unde îţi apare " From BTC ", dai click pe BTC şi alegi DOGE.
9. După ce ai ales DOGE, cumperi Cloud Sha-256.
10. După ce ai cumpărat Cloud Sha-256 te duci la pagina contului tău.
11. Pe pagina contului tău în stânga sus apare opţiunea " Mining " iar acolo selectezi să mineze pe dogecoin.
12. Pe pagina contului tău în dreapta sus apare " Display Currency ", ca să îţi fie mai uşor, alege RON ca monedă-display.
Limbaj Eobot:
- Cloud Sha-256 reprezintă GHS - GigaHash, care este foarte bun pentru minat banii cu valoare mare de exemplu: Bitcoin, Litecoin, Darkcoin, Peercoin, Namecoin.
- Cloud Scrypt reprezintă KHS - KiloHash, care este foarte bun pentru minat banii cu valoare mai mică ( banii criptaţi ) cum ar fi: Dogecoin, Syscoin, BitsharesX, Nautiliuscoin, Vertcoin, NXT, Curecoin, etc.

În primele zile ce bani minezi trebuie să investeşti ca mai încolo să ai profit, neinvestind bani reali; e mai greu aşa însă este mai sigur pentru că nimic nu se compară cu o răsplată pe măsură după o muncă colosală,
Noaptea, în timp ce dormi sau ziua când eşti offline să laşi să mineze pe " Diversify ". Ce înseamnă diversify? Înseamnă diversificat, se minează fiecare monedă digitală selectată de tine în parte. ( eu le selectez pe toate, mai ales să mineze pe Cloud Sha-256 şi Cloud Scrypt ).
În câteva zile de lucru cu monedele digitale fără a investi bani reali prin pay-pal, contul meu actual arată aşa:

PS: Am făcut mai mult însă am retras !!!
Ai de asemenea opţiunea de " Referal "...înscrie prietenii şi spor la treabă.
Când pot investi bani reali şi cam care e profitul?
Banii reali îi investeşti atunci când te simţi a fi persoană pregătită să facă pasul ăsta ( bineînţeles, după ce ai lucrat câteva zile cu programul ca să îi înţelegi mecanismul ).
Profitul în bani reali e destul de mare. De exemplu dacă investeşti 100 de dolari americani prin pay-pal, profitul se ridică undeva aproximativ de 1 BTC sau 88 LTC ( LTC - prescurtarea de la Litecoin ).
Când dai la " Buy Cloud " ai un calculator acolo care îţi calculează profitul în funcţie de GHS şi KHS pe care vrei să îi cumperi cu bani reali.

Asta a fost prima parte a tutorialului EOBOT.
Succes !