Pesimistul vede partea goală a paharului, optimistul vede partea plină a paharului iar în timpul acesta când cei doi se ceartă cine, care, cum vede, imediat vine antreprenorul oportunist şi vinde paharul câştigând astfel scandalul. Concluzia: Oportunitatea înseamnă bani !

pagină

joi, 18 septembrie 2014

Introducere în " Moneda Digitală "

Bine ai venit pe blogul meu !

Ştiu că te-ai săturat să auzi de sute de mii de modalităţi de a face bani de acasă, investeşti timp iar apoi realizezi că acele modalităţi sunt false şi pierzi profit şi bani în caz că investeşti bani reali...dar.. metodele pe care ţi le prezint mai jos sunt inovatoare.
Eu sunt aici ca să îţi prezint cele mai bune metode legale şi testate de a face bani pe internet.

Ai auzit vreodată de crypto-currency ? 
Presupun că nu ai auzit şi am să-ţi explic succint cu * ce se mănâncă * aceste monede criptate. :)
Moneda criptată ( minată ) sau moneda digitală este reprezentată de: Bitcoin, Dogecoin, Litecoin, Namecoin, Peercoin, Syscoin şi altele... însă acestea sunt cele mai importante.
În postările următoare le iau pe fiecare în parte şi îţi vorbesc câte puţin despre ele iar apoi voi trece să te învăţ cum să faci primii dogecoini.
La început aceste monede digitale au fost create ca parodii, asta până când au devenit monede digitale oficiale atât în Statele Unite ale Americii cât şi în Europa, Australia, Africa, China, Rusia, etc.
Şi la noi în România este metoda cu moneda digitală, exemplu cel mai plauzibil, tranzacţia la Forex în monedele menţionate mai sus, doar că nu mulţi români ştiu de aceste metode, în concluzie dacă eşti pe blogul meu şi citeşti aceste rânduri...eşti printre primii 100.000 de norocoşi care au posibilitatea de a afla şi de a utiliza aceste metode. :)


Este o escrocherie?

Cu siguranţă nu, ceea ce am să prezint aici în timp real este cât se poate de serios şi legal.

Cât este valoarea în dolari a unei monezi digitale?
Nu pot spune cu exactitate, valoarea se schimbă la bursă de la o zi la alta ( 1 bitcoin zilele trecute a valorat 481 de dolari americani, acum a scăzut valoarea la 461 de dolari americani, valoarea urcă şi coboară ). Aici poţi vedea în timp real valoarea unei monede digitale. Live Crypto Currency Chart .

Ce profit pot avea?
Uhm, asta depinde de cât timp eşti dispus să investeşti ( în postările viitoare, de asemenea am să-ţi prezint ceva programe ce lucrează şi offline ). Poţi avea profit de la 10 dolari pe săptămână până la *infinit* să zic aşa....totul depinde dacă eşti persoană ambiţioasă sau laşă.

Există carduri de debit pentru aceste monede?
Având în vedere că aceste metode sunt " începătoare ", actualmente doar BITCOINul deţine posibilitatea de a oferi carduri de debit în BTC ( prescurtarea Bitcoin ) sau în dolari.
Îţi poţi face adresă aici: BitPlastic - Debit Card. ( când ajungi la suma de 0.20000 BTC poţi cere card de debit în secţiunea " Financial " ).

...cam atât pentru început, abonează-te la blog-ul meu pentru a fi în temă cu toate strategiile de a face bani în crypto-currencies. ...