Pesimistul vede partea goală a paharului, optimistul vede partea plină a paharului iar în timpul acesta când cei doi se ceartă cine, care, cum vede, imediat vine antreprenorul oportunist şi vinde paharul câştigând astfel scandalul. Concluzia: Oportunitatea înseamnă bani !

pagină

vineri, 19 septembrie 2014

Satoshi ( BTC ) non-stop


MOON-BITCOIN



Îţi prezint un alt program super inteligent şi serios.
Ce este Moon Bitcoin?
Moon Bitcoin este un site - robot ( automat ) prin care la fiecare 5 minute primeşti satoshi gratuit fără să mişti măcar un deget ! 
Cum intru în Moon Bitcoin?
Ca să intri în Moon Bitcoin dă un click pe următoarea adresă Moonbit.Co.In 
Îmi trebuie cont?
Nu, nu îţi trebuie niciun cont. Tot ceea ce îţi trebuie este adresa ta de portofel virtual în bitcoin pe care să o inserezi în dreptunghiul alb unde scrie " Bitcoin address " şi să dai " sign in " .
Ce trebuie să fac să câştig Satoshi?
Nu trebuie să faci absolut nimic, decât să intri cu adresa ta de portofel virtual în bitcoin pe adresa de mai sus şi la fiecare 5 minute să dai claim la satoshii respectivi sau la fiecare 24 de ore.
Când se face plata?
Plata se face în fiecare Duminică dacă ai în cont cel puţin 5500 satoshi. Cu cât ai mai mult cu atât mai bine.
Am referal link?
Da ai referal link şi dacă înscrii şi alte persoane tu primeşti 25% din fiecare "claim" al lor efectuat.

Mai jos îţi arăt contul meu:

1) Înainte de claim:

2) După claim:
Pe site-ul ăsta eu folosesc două " conturi ", mai exact două adrese de portofel virtual bitcoin; prima adresă este adresa făcută în CoinBase iar a doua adresă este adresa de la " deposit bitcoin " din Eobot. Pe parcurs am să-ţi pun la dispoziţie anumite strategii " eobotice " .
Succes!