Pesimistul vede partea goală a paharului, optimistul vede partea plină a paharului iar în timpul acesta când cei doi se ceartă cine, care, cum vede, imediat vine antreprenorul oportunist şi vinde paharul câştigând astfel scandalul. Concluzia: Oportunitatea înseamnă bani !

pagină

luni, 22 septembrie 2014

Afiliază-te cu Web is Yours. Tutorial (1)


AFILIAZĂ-TE CU WEB IS YOURS
TUTORIAL
Am făcut o scurtă prezentare în pagina Afiliere Web is Yours , acum te voi învăţa într-un mic tutorial cum să " mânuieşti " fiecare opţiune pe care o ai în contul tău. Trebuie să preciez faptul că acest tutorial este doar pentru afiliaţi ( afiliatul poate fi persoană juridică sau persoană fizică ).
Ce trebuie să fac să mă înscriu?
După cum am precizat în pagina de afiliere, trebuie să te înscrii pe adresa asta: Afiliere Web is Yours ; faci cont, aştepţi 24 de ore până se validează iar apoi începi să foloseşti programul de afiliere, nu uita că trebuie să ai un website, blog sau pagină de facebook adevărată şi nu falsă deoarece altfel vei pierde încasările.
M-am afiliat, am intrat în cont, ce să fac?
Este foarte simplu. Prima oară când intri în cont, vizualizează meniul din stânga ce arată cam aşa:
În acest meniu ai toate informaţiile şi instrumentele de care ai nevoie pentru a promova, a vinde şi a înscrie clienţi sau alţi afiliaţi în echipa ta.
Mai jos, îţi pun la dispoziţie paşii pe care trebuie să îi urmezi şi ce se întâmplă în fiecare categorie şi subcategorie.
Sunt " Acasă ", ce înseamnă ?
În categoria " Acasă " ai un tabel prin care urmăreşti toate activităţile clienţilor sau afiliaţilor pe care i-ai înscris, de la click-uri la vânzări, de la plăţi în aşteptare până la plăţi efectuate.
Tabelul arată conform celui de mai jos:
Nu uita faptul că deasupra acestui tabel ai un link de referal pe care îl poţi folosi să înscri oameni în echipa ta.
Sunt la categoria " Noţiuni de bază ", ce fac?
Categoria " Noţiuni de bază " îţi conferă un mic training în platforma afilierii online, poţi descărca manual tutorialul sau îl poţi citi online.
Sunt la categoria " Promovare ", ce fac?
În categoria " Promovare " găseşti toate campaniile şi toate uneltele de promovare de care ai nevoie. De la link la banner.
Anumite campanii sunt acceptate automat în contul tău încă de la validarea contului tău, dar pentru anumite campanii trebuie să aplici online şi să aştepţi până când eşti acceptat/ă.
( dă click pentru a mări imaginea )
În subcategoria " Campanii " găseşti toate site-urile, brand-urile, magazinele, etc.; ce te plătesc pentru promovare şi vânzare. 
Sunt la categoria " Rapoarte ", ce văd aici?
În categoria " Rapoarte " urmăreşti în timp real fiecare acţiune a ta sau a echipei tale de afiliaţi sau clienţi.
Dând click pe fiecare opţiune îţi apar tabelele de care ai nevoie pentru a monitoriza câştigurile, vânzările, click-urile, etc.
Sunt la categoria " Profilul meu ", ce fac?
În categoria " Profilul meu " trebuie să-ţi completezi datele tale personale ( reale ).

În momentul în care ai atins suma minimă de 100 de ron înregistrată pe site, plata se face prin transfer bancar, dar până când nu ai subafiliaţi şi clienţi nu poţi seta datele de la cardul de debit pe care îl deţii fiind necesar la transferul bancar.
Acesta a fost primul tutorial, voi mai face şi altele special pentru tine şi am să te învăţ anumite "strategii" de a jongla cu link-urile de afiliere, adică să faci legături între site-urile/blog-urile/paginile tale şi link-urile de afiliere.
Sper că te-a ajutat acest mic tutorial.
Succes!