Pesimistul vede partea goală a paharului, optimistul vede partea plină a paharului iar în timpul acesta când cei doi se ceartă cine, care, cum vede, imediat vine antreprenorul oportunist şi vinde paharul câştigând astfel scandalul. Concluzia: Oportunitatea înseamnă bani !

pagină

marți, 23 septembrie 2014

Câştigă Bitcoin


CÂŞTIGĂ BITCOIN

Astăzi am descoperit un program destul de frumos prin care poţi strânge donaţii online în BTC, poţi câştiga şi tot aşa.
Ce trebuie să faci?
În primul rând ai nevoie de o invitaţie ca să intri în website, pe care o primeşti intrând în echipa mea la adresa următoare: în cazul în care eşti persoană fizică dai click aici ( Echipa mea - Persoană Fizică ), în cazul în care eşti persoană juridică dai click aici (va urma).
În ambele cazuri trebuie să creezi un cont cu datele tale reale, să foloseşti o adresă de e-mail validă pentru activare.
Atenţie !!! De fiecare dată când dai login primeşti un cod pe numărul de telefon cu care te-ai înscris, acel cod trebuie să îl introduci mereu ( se schimbă de fiecare dată când dai log in ), acest cod fiind folosit ca o metodă de siguranţă a datelor tale şi al banilor pe care îi strângi în cont.
Mai jos îţi explic cum să introduci codul.
Cum introduc codul?
Codul îl introduci foarte uşor, mai întâi intri în contul tău.
După ce îţi scrii adresa de e-mail şi parola dai " Next ".
Imediat apare pagina de mai jos:
În mai puţin de 2 minute primeşti codul pe telefon, pe care îl introduci în spaţiul alb.
Exemplu:
După care dai " Next " şi intri în contul tău.
Completează profilul, adaugă o poză şi înscrie un prieten, pentru asta eşti o persoană plătită de către sistem, durează câteva zile până când se validează plăţile ! 
Important ! Prietenii pe care îi inviţi în sistem trebuie să fie membrii activi adică să înscrie şi pe alţii, altfel nu se validează câştigurile tale!
Am intrat în cont, ce fac mai departe?
Pentru început îţi explic succint ce înseamnă meniul pe care îl ai.
( click pe poză pentru a mări poza ).
1. Home - Acasă, pagina unde îţi vezi contul.
2. Dashboard - Aici îţi poţi adăuga alte adrese de BTC; LTC; DOGE, etc.; pentru a beneficia de plăţi.
3. Transactions - Aici poţi vedea ce tranzacţii au avut loc în contul tău, de la plăţi efectuate până la plăţi dobândite sau câştigate.
4. Contacts - Aici apar persoanele care au făcut donaţii către tine sau care te-au plătit pur şi simplu că simpatizează profilul tău.
5. Account - Aici este contul tău, în partea stângă vezi de câte ori te-ai logat iar în partea dreaptă poţi seta anumite opţiuni / preferinţe.
6. Giveaways - Aici ai o adresă prin care îţi poţi înscrie prietenii în sistem, la fiecare 10 vizualizări unice câştigi bitcoin precum şi la fiecare user înscris.
7. Support - Poţi contacta webmasterii / adminii în caz că apar probleme.
9. Stats - Aici vezi noutăţile şi plăţile efectuate de către sistem.
10. FAQ - Feedback Answers - Questions, în cazul în care ai o întrebare intri aici şi o postezi, iar în cel mai scurt timp primeşti răspuns ( atenţie, întrebarea trebuie să fie în limba engleză pentru a putea primi un răspuns cât se poate de plauzibil ).
11.  Log out - Dacă vrei să ieşi din cont apeşi aici.

***
Sper că ţi-a fost de ajutor!
Succes!