Pesimistul vede partea goală a paharului, optimistul vede partea plină a paharului iar în timpul acesta când cei doi se ceartă cine, care, cum vede, imediat vine antreprenorul oportunist şi vinde paharul câştigând astfel scandalul. Concluzia: Oportunitatea înseamnă bani !

pagină

vineri, 19 septembrie 2014

Despre Bitcoin

BITCOIN


         Te întrebi dacă în poza de mai sus sunt monede BTC reale?
         Da, sunt reale ( poza este preluată de pe un site din Canada ).

         Ce este BITCOINUL ?
         Bitcoinul este prima monedă digitală dar şi una din cele mai bune monede digitale ( cea mai valoroasă fiind 42coin, însă este o monedă rară şi greu de minat ). Bitcoinul este cunoscut şi sub denumirea de BTC, această monedă permite instant tranzacţia peer-to-peer, În întreaga lume serviciile de tranzacţii bancare sau din cont în cont sunt aproape zero, ceea ce înseamnă că ieşi în profit, fără să pierzi mare lucru.
PS: Bitcoinul a fost creat în 2009 de Satoshi Nakamoto.

        Există site oficial?
        Da, aici ai site-ul oficial BITCOIN .
   
       Am nevoie de portofel virtual?
       Da ai nevoie de portofel virtual şi am să îţi pun mai jos o listă de bănci virtuale în bitcoin unde poţi deschide portofele virtuale personale / juridice, gratuite, fără a plăti nimic.
       1. CoinBase - este bancă virtuală cu sediul în America, momentan România nu se află în raza de acoperire a CoinBase însă este bine să deschizi cont aici pentru economii ( atenţie!!! intră pe google.play de pe telefonul tău inteligent şi downloadează aplicaţia Authy pentru că este generatoare de coduri iar fără această aplicaţie nu poţi activa şi verifica numărul tău de telefon ) . Am luat legătura cu ei de curând şi vor face tot posibilul să deschidă sediu CoinBase şi în România. Momentan pe lista CoinBase se află următoarele ţări atât europene cât şi non-europene: Austria, Grecia, Portugalia, Belgia, Italia, Slovacia, Cipru, Malta, Spania, Finlanda, Olanda, Statele Unite ale Americii, Franţa şi Latvia.
       2. BitPlastic - singura bancă virtuală ce oferă card de debit în BTC sau dolari.
       3. Holy Transaction - la această bancă virtuală ai într-un singur portofel mai multe portofele în crypto-currencies: Bitcoin, Dogecoin, Litecoin, Darkcoin, Peercoin, Blackcoin. Acest site este bun pentru economii.

ATENŢIE !!
Când creezi un portofel virtual, nu uita să îl activezi în maximul 24 de ore şi să salvezi adresele de * wallet * ( portofel ) pentru că vei avea nevoie de ele mai încolo pentru tranzacţii şi *giveaways*.

Dovada mea (CoinBase ): 



Este de asemenea posibilitatea de a downloada portofelul virtual de aici Portofele Bitcoin. Dacă decizi să downloadezi portofelul virtual trebuie să aştepţi ca portofelul să se sincronizeze cu reţeaua ta de internet ca să poată fi posibile plăţile şi câştigurile.. ( această regulă este valabilă pentru toate portofelele virtuale downloadate, eu am optat pentru web-wallets, e mult mai uşor pentru mine ).